LTC Training

Als zelfstandig professional ben ik dankbaar verbonden aan de netwerkorganisatie LTC Training. Ik voel me daar thuis. LTC doet prachtig werk omdat de onderstroom van een vraagstuk altijd wordt geraakt en meegenomen in de training of advies. Alles mag er zijn, onbevooroordeeld en als vertrekpunt voor een ontwikkeling en groei. Voornamelijk ben ik werkzaam in onderwijsinstellingen en geef ik trainingen met vergelijkbare onderwerpen zoals ik die bij aanbod beschrijf.

Visie
Het lichaam is een grote bron van wijsheid en geeft directe en betrouwbare informatie. Zie het als een kompas, dat steeds weer richting geeft. Het is prima in staat om zichzelf in balans te houden, mits je luistert naar de signalen die het afgeeft. Wie deze signalen constant onderdrukt raakt uiteindelijk uit balans. Wanneer je een gezonde balans tussen logica en intuïtie, gedachten en gevoel, hoofd en lichaam bereikt, ervaar je meer energie en rust. Je zit lekker in je vel. Het lichaam als vertrekpunt voor meer verdieping.

Neem contact op met LTC Training via mij, bel direct met kantoor of neem eens een kijkje op de website om mijn collega’s of het aanbod te zien.

LTC Training
Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle
Bel 088 422 9422
Mail info@ltctraining.nl

Saskia Fekkes LTC Training

’Het hoofd denkt, het lijf weet.’
-LTC Training

Training