Klantbeleving

 “Ik kwam naar de training met allerlei vragen die in mijn actualiteit speelden (over mijn werk, over keuzes waar ik voor sta, over mijn ondernemerschap). Al heel snel had ik in de gaten dat dit voor mij helemaal niet de échte issues waren en liet ik deze vragen los. Door met de échte intentie aan de slag te gaan, heb ik in de dagen en weken erna gemerkt dat ik veel meer kracht in me heb om de oorspronkelijke vraagstukken aan te pakken.”

“Inspiratie, bewustwording, plezier en bewegingsvrijheid. Dat heeft de training mij gebracht. Niet uit een boekje maar door het in mezelf te ervaren. Saskia geeft de training vol bezieling waardoor iedereen zichzelf kan zijn. Dankjewel, het was een verrijking!

 “De training heeft mij teruggebracht bij mijn kracht en duidelijk gemaakt wat ik nodig heb om te gaan leven vanuit die kracht.”

“Het gevoel van ‘sprankelen’ is fantastisch. Saskia laat je zien wat nodig is om ‘te springen’ en laat je ervaren hoe fantastisch ‘sprankelen’ kan zijn! Echt een aanrader!”

“Ik vond de training een oppoetsbeurt voor mijn ziel. Weer helder krijgen wat ik graag wil in het leven en inzicht krijgen in welke angsten en mechanismes me tegen houden om daar te komen waar ik wil. Onder begeleiding van het enthousiasme van Saskia, die als geen ander kan laten ervaren wat het inhoudt om te sprankelen!”

“Van Springen naar Sprankelen”…  Al had de training ‘Van Prutsen naar Pruttelen’ geheten, als Saskia de training geeft dan weet je dat het goed is.”

Klantbeleving